Bereikbaarheid praktijk zomervakantie 2022

7 juli, 2022

Beste patiënt,

Zoals u wellicht heeft gelezen en gehoord hebben we in de huisartsenpraktijk te maken met veel drukte. Ons uitgangspunt is en blijft om goede zorg te bieden.

Echter zijn wij door deze drukte en door de onderbezetting van de assistentes en artsen in de zomer genoodzaakt de spreekuren en bereikbaarheid van de praktijk anders in te richten.

In de zomervakantie 2022 zal de praktijk telefonisch minder bereikbaar zijn dan u van ons gewend bent. Ook vragen wij u om zonder afspraak niet naar de praktijk te komen. Om te zorgen dat de praktijk toch open kan blijven is het volgende van toepassing in de periode van 18 juli tot en met 26 augustus:

De praktijk is altijd tussen 8:00 uur en 17:00 uur bereikbaar voor spoedgevallen.

De praktijk is in deze periode beperkt telefonisch bereikbaar namelijk:

  • 08:00-10:00 uur voor het maken van afspraken
  • 10:00-10:30 uur voor uitslagen
  • 15:00-16:30 overige vragen

Op andere tijden (van 10:30 tot 15:00 uur) is de assistente alleen voor spoed bereikbaar.

 

Wat kunt u zelf doen voordat u met ons contact opneemt:

  • Heeft u klachten, raadpleeg een betrouwbare website als www.thuisarts.nl. Hier zijn veel antwoorden te vinden op vaak gestelde vragen.
  • Bij klachten van het bewegingsapparaat, zoals bijvoorbeeld rugklachten of schouderklachten, kunt u zelf direct een afspraak maken bij een fysiotherapeut. Als er bij screening bijzonderheden aan het licht komen wordt er alsnog doorverwezen naar de huisarts.
  • Overweeg of u de vraag kunt stellen door middel van een e-consult via ons patiënten portaal MijnGezondheid.net (https://home.mijngezondheid.net). Dit kan 24 uur per dag. U kunt dan ook op een veilige manier een foto meesturen, uw lab uitslagen bekijken, medicatie herhalen of online een afspraak inplannen. Een account aanmaken is een kleine moeite

We begrijpen dat dit een ingrijpende beslissing is voor u als patiënt. Wij hopen op uw medewerking en begrip.

 

Huisartsen en medewerkers Centrumzorg

 

« Terug naar overzicht