Praktijk Vellinga & Rijkmans

Sinds 2012 heeft dr. Vellinga haar eigen praktijk binnen Huisartsenpraktijk Centrumzorg. Ze begon als arts-assistent en heeft ervaring in zowel kinder- als ouderengeneeskunde. Een veelzijdige medische achtergrond die als huisarts iedere keer opnieuw uitstekend van pas komt!

 

Arts-assistent

Mw A. Vellinga volgde de opleiding Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na haar opleiding ging ze aan de slag als arts-assistent kindergeneeskunde in het Meanderziekenhuis in Amersfoort. Later in haar loopbaan werkte ze als arts-assistent ouderengeneeskunde in Epe.

Huisarts met eigen praktijk

In 2006 besloot ze de opleiding Huisartsgeneeskunde te volgen in Utrecht. Nadat ze deze succesvol afrondde nam ze in 2012 samen met dr. Roessink de praktijk van ten Berg/Drion over. Sindsdien is zij met haar eigen praktijk gevestigd binnen Huisartsenpraktijk Centrumzorg, waar ze iedere week van maandag t/m donderdag aanwezig is.

Huisarts M. Rijkmans

Per 1 januari 2022 heeft dhr. Rijkmans de praktijk overgenomen van mw. Roessink. Dhr. Rijkmans was sinds 2020 als vaste waarnemer werkzaam in de praktijk  en deze samenwerking heeft geleid tot een associatie tussen mw. Vellinga en dhr. Rijkmans.

Dr. Rijkmans studeerde Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit van Groningen en werkte daarna als arts-assistent Interne Geneeskunde binnen Isala Zwolle. Dr. Rijkmans is sinds 2018 werkzaam als huisarts en werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Huisarts J.W. van der Linde

Dhr J.W. van der Linde werkt als waarnemend huisarts op donderdag en vrijdag voor dr. Vellinga & dr. Rijkmans.