Afspraak maken

Heeft u een zorgvraag en wilt u een afspraak maken met een van onze huisartsen? Onze assistentes zijn iedere werkdag tussen 08.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Ze plannen graag een afspraak voor u in! Belt u vóór 09.30 uur? Dan kunt u meestal dezelfde dag nog bij ons terecht!

Wilt u een afspraak met dokter Vellinga of dokter Rijkmans? Dan belt u: 038-4215701
Wilt u een afspraak met dokter de Jonge of dokter Molenaar? Dan belt u: 038-4549897
Bij spoed belt u: 038-4215780

Online een afspraak maken

Wilt u online een afspraak maken? Dat kan! Ga naar www.MijnGezondheid.net, log in met uw DigiD en plan uw afspraak op een tijdstip dat ú uitkomt. Let op: online een afspraak plannen is alleen mogelijk als u één vraag heeft. Wilt u meerdere zorgvragen bespreken met de huisarts? Bel dan met een van onze assistentes voor het maken van een afspraak.

PS: onze huisartsen willen uw vragen graag zo zorgvuldig mogelijk beantwoorden. Daarom maken zij liever geen telefonische afspraken. Wilt u toch dat de huisarts u belt? Overleg dit dan met een van onze assistentes; zij overleggen het met de huisarts.

Heeft u een medisch inhoudelijke vraag? Stel deze vraag via een e-consult. Ga naar www.MijnGezondheid.net, log in met uw DigiD en maak een e-consult aan. Desgewenst kunt u een bijlage of foto ter beoordeling toevoegen. In verband met de privacy verzoeken wij u geen medisch inhoudelijke vragen te stellen via onze mail.

Huisbezoeken

Wilt u een afspraak met de huisarts, maar kunt u om medische redenen niet naar de praktijk komen? Dan kan de huisarts bij u thuis langskomen voor een bezoek. Wilt u een thuisbezoek plannen? Bel dan vóór 11.00 uur naar onze praktijk. De huisartsen zullen onderling besluiten wie het huisbezoek doet en wanneer dat zal plaatsvinden.