Praktijk de Jonge

Dokter Johan de Jonge heeft een brede belangstelling voor geneeskunde en is naast huisarts ook cosmetisch arts, duikerarts c én werkzaam als regiearts. Een deskundig zorgprofessional met ruime ervaring!

 

Brede medische achtergrond

Na zijn opleiding tot basisarts en na een periode als legerarts en arts-assistent chirurgie gewerkt te hebben, werd dokter De Jonge (BIG: 79039546601) in 1995 aangenomen voor de 3-jarige specialisatie tot huisarts. Wat hem zo aantrok in het werk? De veelzijdigheid van het vak én het intensieve contact met de patiënten. Het bleek een goede keuze, want het zijn precies díe kanten van zijn beroep die ervoor zorgen dat hij nog steeds iedere dag met plezier als huisarts aan de slag gaat!

Eigen praktijk

In het jaar 2000 brak er een nieuwe fase aan in zijn medische loopbaan: hij betrok zijn eigen praktijk aan de Zuiderkerkstraat in Zwolle. Hij nam de praktijk en de patiënten van dr. Fluyt, v.d. Flier en Ridderbos over en ging aan de slag als huisarts in het centrum van Zwolle. In 2011 was het tijd voor een nieuwe stap en verhuisde hij van de Zuiderkerkstraat naar zijn huidige praktijk binnen Huisartsenpraktijk Centrumzorg.

Cosmetisch arts NVCH

Na zijn opleiding als basisarts en legerarts volgde dokter De Jonge een chirurgische vooropleiding. In navolging hiervan deed hij ervaring op in de reconstructieve chirurgie. Tijdens zijn werk in het brandwondencentrum in Groningen groeide de belangstelling voor reconstructieve en cosmetische chirurgie. Deze belangstelling is altijd blijven bestaan na een aanvullende opleiding opende hij in 2012 zijn eigen kliniek: Iricent cosmetische kliniek. Deze kliniek is ook gevestigd in Centrumzorg.

Huisarts N. Molenaar

Sinds 2014 is dr. N. Molenaar als huisarts in dienst bij praktijk De Jonge. De huisartsen werken intensief samen en zijn volledig op de hoogte van elkaars patiëntendossiers. Dokter Molenaar is op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in de praktijk aanwezig